Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/zenginsofra/domains/zenginsofra.net/public_html/_sys/classes/product.php on line 416
Çocuklarla Birlikte Mutfağa Girip Eğlenceli Anlar Biriktirmenizi Sağlayacak 11 Harika Ürün | Zengin Sofra & Web Sitesi

Çocuklarla Birlikte Mutfağa Girip Eğlenceli Anlar Biriktirmenizi Sağlayacak 11 Harika Ürün

Çocuklarla Birlikte Mutfağa Girip Eğlenceli Anlar Biriktirmenizi Sağlayacak 11 Harika Ürün

By : - - Date : 01.06.21

Siz mutfaktayken yaptıklarınızı ilgiyle izleyen, "Ben de karıştırabilir miyim?" diyen minikleri sevindirmenin en lezzetli ve eğlenceli yollarını keşfediyoruz bugün!

Başta mutfağa ilgisi olan çocuklar olmak üzere şu aralar evde durmaktan canı sıkılan tüm çocuklarla mutfakta kaliteli zamanlar geçirmek, el birliğiyle yaptığınız lezzetlerin tadını çıkarmak, en önemlisi de yıllarca hatırlayacakları muazzam anılar biriktirmek isterseniz hemen aşağıda buluşalım.

Size ve miniğinize en uygun ürünleri hemen seçip hızlıca temin edebilir ve birlikte mutfakta harika tatlar, muhteşem hatıralar biriktirmeye başlayabilirsiniz. Nefis.

Minik bir not: Yazımızda söz ettiğimiz fiyatlar stok durumuna göre değişiklik gösterebilir, aklınızda bulunsun. İçeriğimizde yer alan ürünler arasından alışveriş yaparsanız Yemek.com, Amazon Gelir Ortaklığı programı kapsamında burada yer alan bağlantılardan gelir elde edebilir.

Çocuklarla mutfakta şekil şekil kurabiyeler hazırlamanızı sağlayacak bu sevimli kurabiye kalıpları

"cocuklarla-mutfakta-eglenmenizi-saglayacak-urunler-1"

Mutfağa miniklerle girmenin, kaliteli zaman geçirmenin en eğlenceli yollarından biri kurabiye yapmaktan geçiyor. Onun zevkine göre alacağınız çeşit çeşit kurabiye kalıbıyla kurabiye hamurunu şekillendirirken ortaya sadece nefis kurabiyeler değil, aynı zamanda hayal güçlerine dayalı mükemmel hikayeler çıkıyor. Minik bir öneri, kurabiye kalıplarını da birlikte seçmeyi unutmayın ki en sevdikleri şekilleri seçebilsinler.  Fiyatı 36,77 TL.

Hemen incelemek ve satın almak için buraya: Kurabiye kalıbı

"Farklı çeşitlerini de görmek istiyorum" diyenleri şöyle alalım: Kurabiye kalıpları

Amazon Prime üyelerine özel, ücretsiz ve hızlı kargo hizmetinden faydalanmak, istediğiniz ürünleri bugün alıp yarın size teslim edilmesini sağlamak isterseniz üyelik için hemen şuraya tıklayabilirsiniz. Üstelik Prime üyeliği ilk 30 gün ücretsiz, bizden söylemesi.

Bekleme süresini dahi eğlenceli hale getirmenizi sağlayacak bu sevimli mutfak zamanlayıcısı

"cocuklarla-mutfakta-eglenmenizi-saglayacak-urunler-3"

Kurabiyeleri şekillendirip fırına gönderdik, şimdi en sıkıcı kısmındayız: Pişmesini bekleme. İşte bu bekleme sürelerini dahi eğlenceli hale getirmenizin yolu sevimli desen ve şekillerdeki mutfak zamanlayıcılarından geçiyor. Dilerseniz mutfakta geçireceğiniz tüm zamanı geri sayım yaparak daha eğlenceli bir hale getirebilir, aranızda zamana dayalı eğlenceli yarışmalar dahi düzenleyebilirsiniz. Fiyatı 69,99 TL.

Hemen incelemek ve satın almak için buraya: Mutfak zamanlayıcısı

"Farklı çeşitlerini de görmek istiyorum" diyenleri şöyle alalım: Mutfak zamanlayıcıları

Kurabiyelerin, keklerin üzerini diledikleri gibi süslemelerini sağlayacak bu sıkma torbası

"cocuklarla-mutfakta-eglenmenizi-saglayacak-urunler-2"

Şekil şekil kurabiyelerinizi ya da keklerinizi güzelce hazırlayıp fırına yolladınız, pişmesini de birlikte eğlenerek beklediniz. Bitti mi, tabii ki hayır! Siz yeter ki mutfakta çocuklarla eğlenceli zamanlar geçirmek isteyin!  Şimdi sırada pişen o mis gibi kekleri, kurabiyeleri süslemek var. Süsleme yapmak için ihtiyacınız olansa işte bu sıkma torbaları. Farklı torba uçları takarak bambaşka şekiller de elde edebilirsiniz, bizden hatırlatması. Fiyatı 70 TL.

Hemen incelemek ve satın almak için buraya: Sıkma torbası

"Farklı çeşitlerini de görmek istiyorum" diyenleri şöyle alalım: Torba uçları

Birlikte ev yapımı nefis burgerler yapmanızı sağlayacak bu burger presi

"burger-presi"

Çocukların en sevdiği yiyeceklerden biri burger. Burgeri en sağlıklı ve lezzetli şekilde evde, ellerinizle hazırlamanızı sağlayacak bu burger presi de birlikte güvenle kullanabileceğiniz bir aparat. Dilerseniz hazırlayacağınız köftenin içine peynir ya da sebze dolguları da koyabilir, bu aparat sayesinde güzelce kapatıp tam da çocuğunuzun damak tadına uygun nefis köfteler hazırlayabilirsiniz. Fiyatı 102,89 TL.

Hemen incelemek ve satın almak için buraya: Burger presi

Minik şeflerin mutfağa olan sevgisini en az iki katına çıkaracak mutfak önlüğü ve şef şapkası

"cocuklarla-mutfakta-eglenmenizi-saglayacak-urunler-4"

Mutfağa ilgisi olan miniklerin ilgisini de sevgisini de en az iki katına çıkaracak renk renk mutfak önlüklerini unutmak olmaz. Evde canı sıkılan bir minik bu önlüğü giyip şapkayı takar takmaz bir anda evinizin şefine dönüşebilir, sizi hemen çırağı yapabilir, bizden uyarması.  Fiyatı 118,02 TL.

Hemen incelemek ve satın almak için buraya: Mutfak önlüğü ve şef şapkası

"Farklı çeşitlerini de görmek istiyorum" diyenleri şöyle alalım: Mutfak önlükleri

Çocukların ellerine uygun mini boyda bu renkli silikon merdaneler

"cocuklarla-mutfakta-eglenmenizi-saglayacak-urunler-5"

Hamur işlerine meraklı minikler için bu renkli merdaneler çok eğlenceli bir oyuna dönüşebilir. Klasik merdane gibi ağır ya da büyük olmadığı için kolayca kullanabilecekleri merdanelerle ne hamurlar açacaklar kim bilir!  Fiyatı 19,90 TL.

Hemen incelemek ve satın almak için buraya: Renkli silikon merdane

Isınan havaların tadını evde doya doya çıkarmalarını sağlayacak bu sevimli figürlü dondurma kalıbı

"cocuklarla-mutfakta-eglenmenizi-saglayacak-urunler-6"

Malum, havalar ısınmaya başladı, çocuklarda da dondurma heyecanı kendini iyiden iyiye göstermeye başladı. İşte tam da böyle durumlarda yardıma koşacak sevimli dondurma kalıplarından söz edeceğiz şimdi size. Evde hep birlikte süt, yoğurt, en sevdiği meyveler ya da bal gibi sağlık dolu malzemeleri kullanarak nefis karışımlar hazırlayın ve onları bu kalıpların içinde dondurup muazzam dondurmalar hazırlayın. Başka yerde bulamayacağı, üstelik elleriyle yapacağı bu dondurmaları çok seveceği şimdiden garanti. Fiyatı 29,99 TL.

Hemen incelemek ve satın almak için buraya: Sevimli figürlü dondurma kalıbı

Tam da minik ağızlarına layık sevimli porsiyonluk kekler, muffinler hazırlamanızı sağlayacak bu muffin kalıbı

"cocuklarla-mutfakta-eglenmenizi-saglayacak-urunler-7"

Muffin malzemeleri hazırlansın, kek harçları karılsın, mini mini şekilleriyle sadece küçüklerin değil büyüklerin de gözlerinden kalpler çıkaran kekler, muffin'ler, cupcake'ler yapacağız bugün! Üzerini süslemesi de miniklerin hayal gücüne kalsın.  Fiyatı 144,80 TL.

Hemen incelemek ve satın almak için buraya: Muffin kalıbı

"Farklı çeşitlerini de görmek istiyorum" diyenleri şöyle alalım: Muffin ve küçük kek kalıpları

Çikolataları da evde, istediğiniz şekillerde yapmanızı sağlayacak çikolata kalıbı

"cocuklarla-mutfakta-eglenmenizi-saglayacak-urunler-8"

Sadece kekleri, kurabiyeleri değil, çikolataları dahi evde yapmanız mümkün aslında. Çocuğunuzun mutfakla ilgili bilgilerini katlarken heyecanını da artıracak bu etkinliği en yakın zamanda deneyebilir, ona evde çikolata hazırlamanın heyecanını yaşatabilirsiniz. Hem de istedikleri şekillerde çikolatalar! Fiyatı 142,69 TL.

Hemen incelemek ve satın almak için buraya: Çikolata kalıbı

Yeşilliklerin tamamen kuruduğundan emin olmanızı sağlayacak, döndürmeye doyamayacakları bu salata kurutucu

"cocuklarla-mutfakta-eglenmenizi-saglayacak-urunler-9"

Salata ve çocuk kelimeleri yan yana gelince ortaya çok da eğlenceli bir aktivite çıkmaz gibi gelebilir ancak bu salata kurutucuları sayesinde durum çok daha başka oluyor. Kurutmak için döndürmeniz gerektiğinden birçok çocuk bu alete bayılıyor. Fazla suyun yeşillikleri nasıl terk ettiğini, yaprakların nasıl kupkuru kaldığını birlikte keşfedin, çocuğunuza mutfakta hijyenin önemini de en eğlenceli şekilde gösterin. Mis. Fiyatı 173,81 TL.

Hemen incelemek ve satın almak için buraya: Salata kurutucu

"Farklı çeşitlerini de görmek istiyorum" diyenleri şöyle alalım: Salata kurutucular

Çocuklara kahvaltıyı sevdirecek bu desenli pancake tavası

"cocuklarla-mutfakta-eglenmenizi-saglayacak-urunler-11"

Kahvaltı etmeyi en sevmeyen çocuklara bile üzerindeki şekillerle kahvaltıyı sevdirecek bir pancake tavasında sıra. Pancake harcını el birliğiyle hazırlayın ama iş bu tavayı kullanmaya geldiğinde tabii ki işleri tamamen siz devralın. Siz şekilli pancake'leri pişirirken onlar da sizi heyecanla beklemeye koyulsun bakalım.  Fiyatı 290,00 TL.


Yorumlar



    Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/zenginsofra/domains/zenginsofra.net/public_html/component/blog/blog-detail-comment.php on line 8
    Henüz hiç yorum yapılmadı.

Yorum Ekle


Yorum yazmak için kullanıcı hesabınıza giriş yapmalısınız!

Giriş yapmak için tıklayınız

Vatoz Agency | @2021 Web Geliştirici