Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/zenginsofra/domains/zenginsofra.net/public_html/_sys/classes/product.php on line 416
Mutfağınızı Düzenlerken Size Yerden Kazandıracak 50 TL'nin Altında 10 Kullanışlı Ürün | Zengin Sofra & Web Sitesi

Mutfağınızı Düzenlerken Size Yerden Kazandıracak 50 TL'nin Altında 10 Kullanışlı Ürün

Mutfağınızı Düzenlerken Size Yerden Kazandıracak 50 TL'nin Altında 10 Kullanışlı Ürün

By : - - Date : 01.06.21

Mutfağınızı düzenlerken neyi, nereye koyacağınızı bilemiyor, tüm dolaplarınızın ağzına kadar dolu olmasından şikayet ediyor, tezgahın üzerinde dahi yer kaplayan mutfak araç gereçlerini daha düzenli bir şekilde muhafaza etmek istiyorsanız hemen aşağıda sizi bekleyen kullanışlı ürünlerle hiç vakit kaybetmeden tanışmalı, ihtiyacınız olanları en yakın zamanda edinip mutfağınıza rahat bir nefes aldırmalısınız.

Buzdolabınızın, hatta derin dondurucularınızın içinde alan açmanızı sağlayacak, dolapların içinde hem yiyeceklerinizi hem de tencere-tavalarınızı düzenli bir şekilde saklamanızı sağlayacak bu ürünler sayesinde küçük mutfağı olanlar da çok rahat edecek, mutfağın her köşesi en güzel şekilde değerlendirilebilecek.

Küçük bir not: Yazımızda söz ettiğimiz fiyatlar stok durumuna göre değişiklik gösterebilir, aklınızda bulunsun. İçeriğimizde yer alan ürünler arasından alışveriş yaparsanız Yemek.com, Amazon Gelir Ortaklığı programı kapsamında burada yer alan bağlantılardan gelir elde edebilir.

Tezgah üstü rahatlasın, yiyecekler bayatlamasın: 3'lü saklama kabı

"mutfagi-duzenleyecek-urunler-2"

Hazırladığınız kurabiyelerden tutun kahvaltılık gevrek ya da kahveye, her biri paketlerinde duran ya da tezgahın üzerinde yer kaplayan yiyeceklerinizi bu saklama kaplarına koyarak daha derli toplu bir hale getirebilirsiniz. Kapağı düz olduğu için dilerseniz bu kapları üst üste koyarak yerden çok daha fazla kazanabilirsiniz. Fiyatı 37,90 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: 3'lü saklama kabı

Amazon Prime üyelerine özel, ücretsiz ve hızlı kargo hizmetinden faydalanmak isterseniz üyelik için hemen şuraya tıklayabilirsiniz. Amazon Prime üyeliği sayesinde istediğiniz ürünleri bugün alıp yarın teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. Üstelik Prime üyeliği ilk 30 gün ücretsiz, bizden söylemesi.

Dolap kapakları da değerlensin: Askılı organizer

"mutfagi-duzenleyecek-urunler-3"

Mutfak dolaplarına sığamadığınız için yakınıyor, mutfakta yeterince saklama alanınız olmadığını düşünüyorsanız şimdi dolap kapaklarını da değerlendirme zamanı! O nasıl olacak derseniz, işte bu askılı organizer sayesinde. Askısından mutfak dolaplarınızın içine kolayca yerleştirebileceğiniz bu düzenleyicinin içine mutfakta kullandığınız temizlik ürünlerini, bulaşık süngeri, eldiveni, el bezi gibi yedekleyerek kullandığınız malzemeleri koyabilirsiniz. Fiyatı 25,90 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Askılı organizer

"Bir havlu asacak yerim dahi yok" diyenleri böyle alalım: Dolap içi havluluk

"mutfagi-duzenleyecek-urunler-4"

Mutfağınızın küçük olmasından yakınıyor, bir havlu, bir el bezi asacak yer dahi bulamıyorsanız bu minik aparat sayesinde tam da elinizin altında duracak şekilde havlularınızı, el bezlerinizi asabilirsiniz. Fiyatı sadece 26,73 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Dolap içi havluluk

Mutfağın her yerine uygun aslında: 4'lü buzdolabı düzenleyici

"mutfagi-duzenleyecek-urunler-1"

Buzdolabının içini düzenlemek, sebze ve meyveleri ayrı ayrı saklayabilmek için kullanabileceğiniz bu düzenleyicileri dilerseniz tezgah üstünde, dilerseniz dolap içlerinde, hatta dilerseniz derin dondurucuların içinde kullanabilirsiniz. -18 santigrat dereceye kadar soğuğa dayanıklı bu dört parçadan oluşan ürünün fiyatı da 49,90 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: 4'lü buzdolabı düzenleyici

Tüm tabak ve bardaklarınız sığsın diye: Dolap içi raf düzenleyici

"mutfagi-duzenleyecek-urunler-6"

Dolap içlerine tabaklarınızı, bardaklarınızı sığdıramıyorsanız bu dolap bölmeleri sayesinde dolapları çok daha verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Fiyatı 40,00 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Dolap içi raf düzenleyici

Raf üstleri uygun olmayanlara: Raf altı düzenleyici

"mutfagi-duzenleyecek-urunler-7"

Eğer klasik raf düzenleyiciler için dolap içleriniz uygun değilse bu raf altı düzenleyiciler imdadınıza koşmaya hazır. Üstelik fiyatı da sadece 29,90 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Raf altı düzenleyici

Tezgah su olmasın: Lavabo kenarı tezgah üstü süzgeçli bulaşık sepeti

"mutfagi-duzenleyecek-urunler-8"

Elinizle hızlıca yıkadığınız birkaç parça bulaşığı tezgahın üzerine koyup her yerin su olmasına sebep olmayın, bu pratik aparat sayesinde süzülen suyun doğrudan lavaboya akmasını sağlayın. Yıkayıp sularının süzülmesini beklediğiniz sebze ve meyveler için bir tepsi olarak da kullanabilirsiniz üstelik. Mis. Fiyatı 27,87 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Lavabo kenarı tezgah üstü süzgeçli bulaşık sepeti

Her dolaptan çıkan kupalar düzenlensin artık: Dolap içi bardak askılığı

"mutfagi-duzenleyecek-urunler-9"

Hediye gelen kupalar, ihtiyacımız olduğu için aldığımız kupalar, ihtiyacımız olmasa dahi "Ay bu çok güzelmiş" diye aldığımız kupalar ve çok daha fazlası... Evet, birçoğumuzun evinde durum aynı. Dolaplara sığmayan o kupaları daha düzenli bir şekilde muhafaza etmenin yolu bu bardak askılıklarından geçiyor. Kullanımı pratik ve güvenli bu askılık sayesinde raflara sığmayan kupalar kendilerine yeni bir yer bulmuş oluyor. Fiyatı 30,90 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Dolap içi bardak askılığı

Yiyecekler taptaze kalsın: 6 parça silikon strech kapak

"mutfagi-duzenleyecek-urunler-10"

Kolayca şekil alabilen ve esneyebilen bu kapaklar sayesinde üzeri açık kalan meyvelerin, sebzelerin üzerini kapatıp buzdolabına koyabilecek, karpuz gibi yüzeyi geniş yiyecekleri bile taptaze saklayabileceksiniz. Kapakların üst yüzeyi düz olduğu için bu kapakla örtüp dolaba kaldırdığınız kap ve tencerelerin üzerini de başka şeyler koymak için değerlendirebilirsiniz. Fiyatı 29,90 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: 6 parça silikon strech kapak

Dondurucuda yer açılsın, buzlar kalıptan kolayca çıksın: Kapaklı yapışmaz silikon tabanlı buz kalıbı

"mutfagi-duzenleyecek-urunler-11"

Üzeri açık buz kalıplarını doldurup dondurucuya bırakınca hem üzerine yabancı maddeler değebilir, hem buzlara dondurucu kokusu sinebilir hem de üzerine başka bir şey koyamayacağınız için dondurucudaki yerinizi yeterince verimli kullanmamış olursunuz. İşte bu soruna çare de tabii ki bu kadar basit: Kapaklı buz kalıbı kullanmak! Bu kalıbı önermemizin sebebi ise belli. Kendisi hem kapaklı hem de tabanı silikon olduğu için kalıptan buzları çıkarmak çok kolay! Fiyatı 19,99 TL.


Yorumlar



    Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/zenginsofra/domains/zenginsofra.net/public_html/component/blog/blog-detail-comment.php on line 8
    Henüz hiç yorum yapılmadı.

Yorum Ekle


Yorum yazmak için kullanıcı hesabınıza giriş yapmalısınız!

Giriş yapmak için tıklayınız

Vatoz Agency | @2021 Web Geliştirici