Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/zenginsofra/domains/zenginsofra.net/public_html/_sys/classes/product.php on line 416
Yemek Yapan Herkesin Mutfağında Mutlaka Bulunması Gereken 12 Hayat Kolaylaştıran Ürün | Zengin Sofra & Web Sitesi

Yemek Yapan Herkesin Mutfağında Mutlaka Bulunması Gereken 12 Hayat Kolaylaştıran Ürün

Yemek Yapan Herkesin Mutfağında Mutlaka Bulunması Gereken 12 Hayat Kolaylaştıran Ürün

By : - - Date : 01.06.21

Bir salatayı hazırlamak bile bazen gereğinden uzun sürebiliyor, insan yemek yapmak için her zaman yeterli motivasyonu ya da vakti bulamayabiliyor. İşte hemen aşağıda sizi bekleyen ürünler, o anlarda bile eğlenerek ve en önemlisi çok pratik bir şekilde yemek yapmanızı sağlamak için hazır bekliyor.

Yemek yapan herkesin mutfağında bulunması gereken bu ürünler, profesyonel şeflerin de mutfaklarında sıkça kullandıkları ürünler üstelik.

O zaman lafı fazla uzatmıyor ve bir kez kullanmaya başlayınca "Neden daha önce almamışım" dedirtecek, hayat kolaylaştıran ürünleri anlatmaya başlıyoruz.

Küçük bir not: Yazımızda söz ettiğimiz fiyatlar stok durumuna göre değişiklik gösterebilir, aklınızda bulunsun. İçeriğimizde yer alan ürünler arasından alışveriş yaparsanız Yemek.com, Amazon Gelir Ortaklığı programı kapsamında burada yer alan bağlantılardan gelir elde edebilir.

Isıyı eşit şekilde dağıttığı için en lezzetli et ve sebze yemeklerinin adresi olacak bu yüksek ısıya dayanıklı döküm ızgara tava

mutfakta-hayat-kolaylastiran-urunler-2

Et ve sebzelerin kendi sularını kaybetmeden, aksine içinde hapsederek en lezzetli şekilde pişmelerini sağlamak istiyorsanız mutfağınızda en az bir adet döküm tava bulundurmanızın zamanı çoktan gelmiş demektir. Zira bu döküm tavalar ısıyı eşit şekilde tavanın her yerine yayıyor, bu sayede içinde pişirdiğiniz et ya da sebze, her türlü yemeğin en lezzetli şekilde pişmesini sağlıyor. Üstelik pişirirken tabana yapışma, tat ya da aroma kaybı gibi olumsuzluklar yaşanmıyor, üzerinde de mis gibi ızgara izi oluyor. Nefis. Fiyatı 149,00 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Döküm ızgara tava

"Farklı çeşitlerini de görmek istiyorum" diyenleri şöyle alalım: Döküm tavalar

Amazon Prime üyelerine özel, ücretsiz ve hızlı kargo hizmetinden faydalanmak, istediğiniz ürünleri bugün alıp yarın size teslim edilmesini sağlamak isterseniz üyelik için hemen şuraya tıklayabilirsiniz. Üstelik Prime üyeliği ilk 30 gün ücretsiz, bizden söylemesi.

Sapı da ısınan tencere ve tavaları rahatça tutmanızı sağlayacak 3 adet ısıya dayanıklı tencere tutacağı

mutfakta-hayat-kolaylastiran-urunler-3

Demir döküm tavalardan söz etmişken her mutfağa gerekli bu silikon tutacaklardan söz etmeden olmaz. Demir döküm tava, wok, çorba tenceresi başta olmak üzere içinde bir şeyler pişirirken sapı da ısınan tencere ve tavalarınız varsa ısıya dayanıklı bu tutacaklar sayesinde onları kolayca tutabilir ve yerini değiştirebilirsiniz. Bir yerden bir yere taşırken eliniz yanmaz, içindeki yemek de kazara dökülmez. Kaymaya da dayanıklı bu ürünleri fırın eldiveni olarak dahi kullananlar var. Fiyatı 85,03 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: 3 adet ısıya dayanıklı tencere tutacağı

Kabuklarını soymanız gereken her türlü sebze ve meyveyi saniyeler içinde tehlikesiz bir şekilde soymanızı sağlayacak bu soyucu

mutfakta-hayat-kolaylastiran-urunler-1

Sert ya da yumuşak kabuklu meyve ve sebzeleri hiç vakit kaybetmeden soymanızı sağlayacak minik bir mutfak yardımcısı o. Tutuşu çok rahat olduğu için çok fazla sebze soymanız gerektiğinde bile eliniz hiç ağrımayacak, bıçakla soymaktan da çok daha güvenli bir seçenek sunacak. Bulaşık makinesinde de yıkanabiliyor üstelik. Fiyatı 61,41 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Mutfak yardımcısı soyucu

"Farklı çeşitlerini de görmek istiyorum" diyenleri şöyle alalım: Soyucular

Sebzeleri hem farklı şekillerde dilimlemenize yarayacak hem de kolayca yıkamanızı sağlayacak bu 5 fonksiyonlu süzgeçli rende

mutfakta-hayat-kolaylastiran-urunler-5

Patatesten havuç ve kabağa, dilediğiniz sebzeleri çeşitli şekillerde rendelemenizi ya da dilimlemenizi sağlayacak bir rende o. Dilimlerken elinizin kesilmesinin önüne geçecek aparatı ve dilimledikten sonra sebzeleri kolayca yıkamanızı sağlayacak süzgeçli haznesi de işlerinizi bir kat daha kolaylaştıracak güçte. Fiyatı ise 72,90 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: 5 fonksiyonlu süzgeçli rende

Her tarifi birebir uygulamanızı ve tam kıvamında sonuçlar almanızı sağlayacak bu mutfak tartısı

mutfakta-hayat-kolaylastiran-urunler-4

Malumunuz, bazı tariflerde malzeme listesinde sizi su bardağı, yemek kaşığı gibi ölçüler yerine gramlarla verilen ölçüler karşılar. Özellikle tatlı tarifi gibi hassas tariflerde gramlara uygun olarak malzemeleri kullanmak tam kıvamında sonuçlar alabilmek için şart. İşte tam da bu noktada devreye bu mutfak tartısı girsin, siz de tahmin yürütmeye çalışmaktan, "Acaba kaç gram olmuştur" diye hesap yapmaktan kurtulun. Üstelik fiyatı da sadece 44,90 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Mutfak tartısı

"Farklı çeşitlerini de görmek istiyorum" diyenleri şöyle alalım: Mutfak tartıları

Saniyeler içinde yeşillikleri ince ince doğramanızı sağlayacak bu sebze makası

sebze-makasi-nisan-2021

Maydanozları, dereotlarını, taze soğanları ve çok daha fazlasını şipşak doğramanızı sağlayacak, tariflerde sıkça geçen o "ince ince doğrayalım" eylemini saniyeler içinde, elinize zarar vermeden, bıçakla uğraşmadan yapmanızı sağlayacak çoklu bir makas karşınızda. Temizlemesi de çok pratik. Fiyatı 39,90 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Sebze makası

Çapraz bulaşma riskini ortadan kaldıracak, her yiyeceği farklı bir yerde kesmenizi sağlayacak bu 4 kesme matlı kesme tahtası

mutfakta-hayat-kolaylastiran-urunler-6

İçinde farklı renklerde 4 adet çıkarılabilir kesme matı bulunan bu bambu kesme tahtası sayesinde et, balık, sebze ve meyveleri farklı matların üzerinde kesecek, çapraz kontaminasyon, yani çapraz bulaşma riskini ortadan kaldırabileceksiniz. Tavuk kestiğiniz yerde sebze, sebze kestiğiniz yerde balık kesmemek için en ideal ve pratik çözüm bu renkli matlarla birlikte gelen kesme tahtasında saklı. Fiyatı 211,82 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: 4 farklı kesme matlı kesme tahtası

"Farklı çeşitlerini de görmek istiyorum" diyenleri şöyle alalım: Kesme tahtaları

Eti çok daha yumuşak ve lezzetli bir şekilde pişirmenizi sağlayacak bu et çekici

mutfakta-hayat-kolaylastiran-urunler-7

Pişirdiğiniz etlerin çok sert kalmasından, hazırladığınız sosların, marinasyonların etin içine yeterince işlemediğinden şlikayetçiyseniz et çekicinden destek alarak onu kısa sürede yumuşatıp daha lezzetli bir şekilde pişirebilirsiniz. Bir tarafı düz, bir tarafı çekiç çivileriyle hazırlanmış bu özel et çekicini sadece et yumuşatmak için de kullanmak zorunda değilsiniz üstelik. Kendisiyle ceviz kıranlar dahi var, bizden söylemesi. Fiyatı 74,89 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Et çekici

"Farklı çeşitlerini de görmek istiyorum" diyenleri şöyle alalım: Et yumuşatıcılar

Malzemeleri kolayca tartıp kullanmanızı sağlayacak 3 farklı başlıklı dijital tartı kaşığı

mutfakta-hayat-kolaylastiran-urunler-9

Tariflerde kullanacağınız malzemeleri ekstra hiçbir bulaşık çıkarmadan, tek bir kaşıkla ölçüp kullanmanızı sağlayacak bu dijital tartı kaşığı, 3 farklı boyuttaki başlığı sayesinde işlerinizi kolaylaştıracak. Ölçmek istediğiniz malzemenin boyutuna ya da miktarına uygun başlığı seçin ve malzemeyi kaşığın üzerine alın, elektronik sapından miktarını kolayca kontrol edin. Mis. Fiyatı 119,94 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Dijital tartı kaşığı

"Farklı çeşitlerini de görmek istiyorum" diyenleri şöyle alalım: Ölçü kaşıkları

Kızartma yaparken üzerine yağ sıçramasından korkanların içini rahatlatacak bu yağ sıçratmaz kapak

mutfakta-hayat-kolaylastiran-urunler-10

En az bir kez kızartma yapmış olan herkes bilir, tavadaki o kızgın yağ bir şekilde pişiren kişinin eline, koluna, hatta ne yazık ki yüzüne sıçrar. Bu durum da bir süre sonra korkuya dönüşebilir, kızartma yapmayı-yemeyi en çok seven insan bile bu sevdasından vazgeçebilir. İşte bu gibi durumlar size de çok tanıdık geliyorsa hem kendinizi hem de mutfakta o an yanınızda bulunacak olan herkesi korumanızı sağlayacak bir önerimiz var sırada: Bu kullanışlı yağ sıçratmaz kapak! Uzun sapı sayesinde tavanın üzerine çok yaklaşmadan yerleştirebilecek, kızartmalarınız nar gibi olurken siz de korkusuzca başlarında bekleyebileceksiniz. Fiyatı 54,90 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Yağ sıçratmaz kapak

Kızartma yağının mutfak duvarlarına ya da yan gözlerde duran tencere-tavalara sıçramasını engelleyecek bu sıçrama önleyici koruyucu

mutfakta-hayat-kolaylastiran-urunler-11

Kızartma yaparken sıçrayan yağlar ocağın hemen arkasındaki duvarın yağ içinde kalmasına sebep olabiliyor, ocağın diğer gözlerinde duran tencereler, tavalar, çaydanlıklar da bu sıçrayan yağlardan nasibini alıyor. Hal böyle olunca kızartma yaptıktan sonra uzun uzun da temizlik yapmak gerekiyor... İşte bu zorunlu temizlikten sizi kurtaracak ürün de hemen karşınızda duruyor. İhtiyacınıza göre şekil vererek kullanabileceğiniz bu koruyucu kalkan sayesinde mutfak duvarlarınız tertemiz kalsın, size de ekstra temizlik derdi çıkmasın. Fiyatı 69,45 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Sıçrama önleyici koruyucu

Tezgahınızı kirlenmekten kurtaracak, kaşıklar kepçeleri kolayca tencerelere tutturmanızı sağlayacak bu silikon kapak ve kaşık tutucu

mutfakta-hayat-kolaylastiran-urunler-12

Tencere ya da karıştırma kabı gibi yemek yaparken kullandığınız sıcak ya da soğuk tüm kapların kenarına iliştirebileceğiniz bu tutucu sayesinde yemeğe bulanan kaşık ya da kepçelerinizi tencereye kolayca sabitleyebilir, tezgahınız kirlenmeden yemek yapmaya devam edebilirsiniz. Pişirirken kapağını aralık bırakmanız gereken lezzetler için bu ürünü kapak tutucu olarak da kullanabilirsiniz. Fiyatı 95,67 TL.

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Silikon kapak ve kaşık tutucu


Yorumlar



    Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/zenginsofra/domains/zenginsofra.net/public_html/component/blog/blog-detail-comment.php on line 8
    Henüz hiç yorum yapılmadı.

Yorum Ekle


Yorum yazmak için kullanıcı hesabınıza giriş yapmalısınız!

Giriş yapmak için tıklayınız

Vatoz Agency | @2021 Web Geliştirici