Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/zenginsofra/domains/zenginsofra.net/public_html/_sys/classes/product.php on line 416
Yemek Yapma Konusunda En Acemi Olanları Bile Şefe Dönüştürecek 12 Şahane Ürün | Zengin Sofra & Web Sitesi

Yemek Yapma Konusunda En Acemi Olanları Bile Şefe Dönüştürecek 12 Şahane Ürün

Yemek Yapma Konusunda En Acemi Olanları Bile Şefe Dönüştürecek 12 Şahane Ürün

By : - - Date : 01.06.21

Artık \"Ben yemek yapma konusunda çok acemiyim\", \"Yumurta bile kıramam\" demek yok, doğru tarif ve doğru ürünlerle ortaya harika lezzetler çıkarmak var!

\r\n

Doğru tarif kısmı, malumunuz, tam şurada yüzlerce tarifimizle sizi bekliyoruz. Bugünkü konumuz mutfakta kullanılabilecek doğru ürünler olacak. Zira bu araç ve gereçler sayesinde yemek yapma konusunda kendini yetenekli bulmayanlar bile adeta bir şefe dönüşecek, hem sunumu çok şık hem de tadı enfes tarifleri şipşak hazırlayabilecek.

\r\n

\"Keşke hepsi benim olsa\" dedirten o ürünler için sizi hemen aşağıya doğru alalım, bakalım içlerinden hangileri favoriniz olacak? 

 

Minik bir not: Yazımızda söz ettiğimiz fiyatlar stok durumuna göre değişiklik gösterebilir, aklınızda bulunsun. İçeriğimizde yer alan ürünler arasından alışveriş yaparsanız Yemek.com, Amazon Gelir Ortaklığı programı kapsamında burada yer alan bağlantılardan gelir elde edebilir.

\r\n

Tüm kesme işlemlerini hiç zorlanmadan yapmanızı sağlayacak 6 parçalı bıçak seti

\r\n

\

\r\n

Kullanışsız bir bıçakla en az bir kez havuç doğramaya, patates kesmeye çalışmış herkes bilir, keskin olmayan, ele oturmayan, kısacası işlevini tam anlamıyla yerine getirmeyen bir bıçak tam anlamıyla bir zaman kaybıdır. İşte o zaman kaybından sizi kurtaracak bir bıçak seti alarak kendinize tahmin ettiğinizden bile büyük bir iyilik yapabilirsiniz. Şef bıçağından dilimleme bıçağına, ekmek bıçağından doğrama ve soyma bıçağına, bu 6 parçalı set sayesinde uygulamak istediğiniz işleme uygun bıçağı kolayca seçip işe koyulabilirsiniz. Fiyatı 130,36 TL.

\r\n

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: 6 parçalı bıçak seti

\r\n

\"Farklı çeşitlerini de görmek istiyorum\" diyenleri şöyle alalım: Mutfak bıçak setleri

\r\n

Amazon Prime üyelerine özel, ücretsiz ve hızlı kargo hizmetinden faydalanmak, istediğiniz ürünleri bugün alıp yarın size teslim edilmesini sağlamak isterseniz üyelik için hemen buraya tıklayabilirsiniz. Üstelik Prime üyeliği ilk 30 gün ücretsiz, bizden söylemesi.

\r\n

Tane tane dökülen pilavlar hazırlamanızı sağlayacak, farklı sebzeleri de pişirebileceğiniz bu pilav pişirici

\r\n

\

\r\n

\"Pilavı güzel yapan her yemeği güzel yapar\" sözünü bir kez daha kanıtlamanızı sağlayacak, tane tane dökülen tam kıvamında pilavların sırrı bu pilav pişiriciden geçiyor. Ölçülerini kolayca ayarlamanızı sağlayacak ölçüm kabı ve pilav kaşığı ile gelen bu özel pişiricinin tek alametifarikası pilav pişirmesi de değil üstelik. Onu yulaf lapasından risottaya, çorbalardan sebzelere, birçok tarifi uygularken gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Dilerseniz sadece pişirme özelliğinden değil sıcak tutma özelliğinden de faydalanabilirsiniz. Fiyatı 398,08 TL.

\r\n

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Pilav pişirici

\r\n

\"Farklı çeşitlerini de görmek istiyorum\" diyenleri şöyle alalım: Pilav pişiriciler

\r\n

Krep ya da cupcake gibi birçok hamur işini kolayca porsiyonlamanızı sağlayacak bu hamur dağıtıcı

\r\n

\

\r\n

Sabah kahvaltısı için krep ya da pancake yapmaya başladınız ya da canınız şöyle puf puf kabaran mis gibi cupcake\'ler, muffin\'ler istedi diyelim... Tüm bu lezzetlerin harcını hazırlamak oldukça kolay, doğruya doğru ancak iş onları etrafa saçmadan, aynı boyutlarda porsiyonlayarak pişirmeye gelince zorlanan çok. Siz de onlardan biriyseniz, daha da önemlisi mutfakta zaman kazanmakta yana olanlardansanız bu hamur dağıtıcı tam size göre demektir. Hazırladığınız harcı içine doldurun ve üzerindeki ölçüler ve hızlı kilit sistemi sayesinde kısa sürede kolayca porsiyonlayın. Mis. Fiyatı 110,00 TL.

\r\n

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Hamur dağıtıcı

\r\n

Mantı yapmanın en pratik halini sunan bu mantı kalıbı

\r\n

\

\r\n

Başında da söylediğimiz gibi, en acemileri bile şefe dönüştürecek nefis ürün önerilerimiz var bugün. İşte o ürünlerden biri de mantı yapmanın en pratik halini sunan bu özel kalıp. Hazırladığınız hamurdan kısa sürede onlarca mantı elde etmenizi sağlayacak, her biri birbirinin aynı mantı taneleri gören herkesi şaşırtacak. Bir kez deneyip ne kadar pratik bir şekilde mantı yapıldığını keşfedince haftada en az bir mantı yapmaya başlayabilirsiniz. Fiyatı 34,90 TL.

\r\n

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Mantı kalıbı

\r\n

Tıpkı dışarıdan aldıklarınız kadar lezzetli pizzalar hazırlamanızı sağlayacak bu pizza tepsisi

\r\n

\

\r\n

Evde yaptığınız pizzaların hamurları istediğiniz gibi pişmiyor, kalın kalıyor, eşit şekilde kızarmıyorsa bu pizza tepsisini kullanarak tam kıvamında pişecek pizzalar hazırlayabilirsiniz. Her yeri eşit şekilde ısındığı için pizzanız tam olması gerektiği gibi pişecek, altındaki delikler sayesinde buhar yapma sorunu da ortadan kalkacak, pizzanız hamurlaşmadan, kıtır bir hal alabilecek. Daha önce yaptığınız tüm ev yapımı pizzaları unutturacak nefis pizzalar hazırlamanızı sağlayacak bu pizza tepsisinin fiyatı 100,00 TL.

\r\n

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Pizza tepsisi

\r\n

\"Farklı çeşitlerini de görmek istiyorum\" diyenleri şöyle alalım: Pizza tavaları

\r\n

Evde gurme burgerler hazırlamanızı sağlayacak bu burger presi

\r\n

\

\r\n

Evde burger hazırlamak istiyor ama bir türlü ekmekle köftenin boyutunu ayarlayamıyorsanız, köfteleriniz pişerken küçücük kalıyorsa bu burger presi sayesinde hem dolgun hem de boyutları tam köfteler hazırlamak elinizde. Dilerseniz bu presten destek alarak köftelerinizin içine peynir ya da sebze karışımı gibi farklı harçları da kolayca saklayabilirsiniz. Fiyatı 102,89 TL.

\r\n

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Burger presi

\r\n

Donmuş yiyeceklerin kısa sürede çözülmesini sağlayan bu buz çözme tepsisi

\r\n

\

\r\n

Önceden alıp buzluğa attığınız yiyecekleri hızlıca buzluktan çıkarıp dakikalar içinde kullanabileceksiniz artık. Evet, dakikalar içinde diyoruz çünkü bu tepsiden sonra donmuş gıdaların buzlarının çözülmesini saatlerce beklemek zorunda kalmayacak, buzluğunuzdan çıkardığınız donmuş haldeki köfteleri, tavukları, biftekleri hızlıca çözdürebileceksiniz. Üstelik bunun için elektriğe, mikrodalga fırına ya da pile dahi ihtiyacınız olmayacak. Mis. Fiyatı 210,32 TL.

\r\n

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Buz çözme tepsisi

\r\n

Sağlıklı ve şık yemekler hazırlamanızı sağlayacak bu jülyen sebze dilimleyici

\r\n

\

\r\n

Kabak ya da havuç spagettiler, rengarenk salatalar, uzun ince dilimleyip hafif yağda ya da buharda pişirerek tüketebileceğiniz sebzeler ve çok daha fazlası... Bu meyve ve sebze dilimleyici sayesinde profesyonel bir şef kadar şık, lezzetli ve daha da önemlisi sağlık dolu tabaklar hazırlamanız çok kolay olacak. Üstelik fiyatı da sadece 24,88 TL.

\r\n

Hemen incelemek ve satın almak isteyenler buraya: Jülyen sebze dilimleyici

\r\n

\"Farklı çeşitlerini de görmek istiyorum\" diyenleri şöyle alalım: Soyucular

\r\n

Yanmadan yapışmadan yiyeceklerin iki yüzünü de kolayca pişirmenizi sağlayacak bu balık tavası

\r\n

\

\r\n

Başta balık olmak üzere tavada arkalı önlü pişirmek istediğiniz birçok yiyecek için kullanabileceğiniz bu ikiz balık tavası hem çift taraflı hem de tek taraflı kullanıma uygun olmasıyla beğenileri topluyor, yanmaz yapışmaz bir yapıda olduğu için yemek pişirme işlemini külfet olmaktan çıkarıp eğlenceli bir hale getiriyor. Temizlemesi de çok pratik olan bu kullanışlı balık tavasının fiyatı ise 95,00 TL.


Yorumlar



    Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/zenginsofra/domains/zenginsofra.net/public_html/component/blog/blog-detail-comment.php on line 8
    Henüz hiç yorum yapılmadı.

Yorum Ekle


Yorum yazmak için kullanıcı hesabınıza giriş yapmalısınız!

Giriş yapmak için tıklayınız

Vatoz Agency | @2021 Web Geliştirici